Zdravstveni turizam

 

Zdravstveni turizam

Rijeka je administrativno i kulturno središte Primorsko-goranske županije i treći grad prema broju stanovnika u Republici Hrvatskoj.

Zbog svog položaja Rijeka je savršena baza za otkrivati svu različitost koja ju okružuje; u kratkom vremenskom razdoblju moguće je obići međusobno potpuno različita područja – šetati lungomare po ljepotici Opatiji, zimi skijati na Platku ponad Rijeke, isprobavati istarske specijalitete, šetati goranskim šumama, istraživati otoke...

Kvarner

Kvarner je neprocjenjiv spoj mora, otoka i gorja na iznimno malom prostoru. U samo jednom danu možete ploviti jahtom ili se kupati u moru, a zatim uživati u hladovini nedaleke šumovite unutrašnjosti. Zimi ćete ovdje skijati s pogledom na more, a samo koji kilometar dalje, uživati u bazenu s morskom vodom, opuštajućim wellness tretmanima ili pak dugim šetnjama uz more.

Uređene šetnice i miomirisni vrtovi, stoljetni parkovi i vrhunska zdravstvena usluga u službi su zdravlja i obnavljanja energije te ponovno probuđene životne radosti.

 

Dobra povezanost

Kvarner je tu u vašoj neposrednoj blizini i lako dostupan, izvanredno povezan auto-cestama, zrakoplovima, brodskim vezama te željeznicom.

Uz sveobuhvatnu uslugu zdravstvene medicine možemo ponuditi i pomoć u organizaciji prijevoza i boravka, kako bi vaš posjet Divia Rijeka bio ugodniji i ležerniji.